Inspirerar till en härlig och hållbar livsstil

Unna dig en skön helg med yoga och god mat

Boka in en helg i Tystberga (8 mil söder om Stockholm) för att komma ner i varv och samla dina krafter. I en underbart lugn och vacker miljö ägnar vi dessa två dagar åt att göra yoga, meditation och andningsövningar, äta god vegetarisk mat och göra sådant vi mår bra av. Åk själv eller passa på att få kvalitetstid med någon du tycker om. Atmosfären är lugn, positiv och energigivande.

Datum: Lör-sön sommaren 2021 (datum ej bestämt ännu)
Pris: 3800 kr inkl. yoga, boende & mat (2800 kr för studenter)

Se hela programmet här.

Under din egna tid väljer du själv vad du vill göra. Förslag kan vara att vandra i den vackra naturen, ta ett dopp i närliggande sjö, ta med sig färg och pensel och måla, skriva, sticka ett par tjocksockar eller göra något annat som du längtat efter och vill ta dig tid till.

Det finns även möjlighet att boka klassisk och taktil massage.

Max 10 deltagare, så boka din plats snarast genom att kontakta oss.

Vem kan åka?

Alla är välkomna, såväl kvinnor som män, nybörjare som erfarna yogisar, unga och äldre. Alla yogaövningar görs utifrån dina förutsättningar. Nämn gärna reda i din anmälan om du har några fysiska åkommor, t.ex. knäskada, diabetes, diskbråck etc. Om du är gravid, ange detta i din anmälan och vänta gärna till efter v.12 innan du utövar yoga om du inte är en van yogini.

Boende
Sovrummen är byggda som enkla, mysiga tågkupéer och delas av två deltagare. Vill du ha eget rum tillkommer en kostnad på 500 kr.

Vill du komma redan fredag kväll så går det bra. I så fall tillkommer 400 kr. Vill du även beställa middag kostar det 100 kr extra.

Hur tar jag mig dit?

I den mån det går samåker vi. Ange gärna i din anmälan om du har bil och hur många platser du har. Det går även tåg från Stockholms central på lördag morgon och hem igen på söndag eftermiddag. Man får då byta till buss 710 i Vagnhärad. Kolla på www.sj.se.