Inspirerar till en härlig och hållbar livsstil

Yoga anpassad just för dig

Vill du komma igång med yoga som är bra för just dina behov? Har du svårt att avsätta en bestämd tid för yoga varje vecka? Vill du få personlig vägledning i din yogaträning?

Då är en privat yogalektion något som varmt kan rekommenderas.

Hur går det till?

Du får fylla i en enkel hälsodeklaration och sedan går vi tillsammans igenom vad du behöver just nu. Utifrån detta lägger jag upp ett individuellt anpassat yogaprogram som vi går igenom under ca. 2 h och som du sedan får med dig hem för att kunna fortsätta göra det på egen hand.

Vad är skillnaden mot en kvällskurs?

Skillnaden mellan en yogaklass i grupp och en personlig yogaklass är att allt fokus i den sistnämnda ligger på dig och din utveckling. Övningarna är anpassade för det du vill ha (t.ex. ökad muskelstyrka, rörlighet, minskad stress etc) och det du behöver (om du t.ex. har högt blodtryck, är överviktig, överrörlig m.m). Det finns även tid för frågor och möjlighet till uppföljning av yogaklassen.

Vad kostar det?

Den första yogaklassen kostar 1200 kr och innefattar en konsultation, ca.2 h personlig vägledning samt ett yogaprogram att ta med dig hem.

Vill du sedan ha uppföljning och justering av programmet kostar det 900 kr.

Jag önskar dig varmt välkommen till en fantastiskt skön stund där du får möjlighet att möta dig själv där du befinner dig just nu. Boka en tid genom att ringa mig på 070-354 25 30 eller maila christine@moemo.se

Namaste/

Christine, certifierad yogalärare