Inspirerar till en härlig och hållbar livsstil

Visst är det kul att bli inspirerad och lära nytt?

Vi erbjuder härliga inspirationsdagar för både företag, skolor, landsting, instruktörer och terapeuter samt för grupper med privatpersoner. Vi har stor kompetens bland våra medarbetare och vi har även ett stort nätverk med erfarna inspiratörer. På så sätt kan vi garantera att ni får den inspiration ni vill ha.

Kom med en förfrågan så ger vi förslag på upplägg.

Inspirationsdag på företag

Vad behöver medarbetarna på ert företag just nu för att må bättre och arbeta bättre? Vi gör en kartläggning (kostnadsfri) och kan sedan utifrån detta erbjuda ett upplägg på inspirationsdag. Den kan innehålla allt från stresshantering, positivt tänkande, övningar för att motverka stela nackar och musarm, enkel kontorsmassage och mycket mer. Det är era behov som styr upplägget.

Inspirationsdag för sjukgymnaster och instruktörer

Denna dag innehåller det som ni just nu behöver påfyllning av. Det kan vara förslag på övningar i vatten, bålstabilitet, vilka yogaövningar som är bra vid olika problem, hur man inspirerar sina patienter/deltagare på ett bra sätt etc.


Var? Antingen håller vi till i våra lokaler i Bromma eller så kommer vi till er. Vi kan även se över möjlighet att hyra lämpliga lokaler i anslutning till er arbetsplats.

Hur lång är en inspirationsdag? Det varierar beroende på önskemål och behov. Det kan vara allt från en halvdag till en heldag eller en helg.

Vad kostar det? Kontakta oss för en offert.