Inspirerar till en härlig och hållbar livsstil

Affärsidé

Vi inspirerar till en härlig och hållbar livsstil. Genom att använda våra tjänster och produkter investerar du i ditt välbefinnande och värnar om vår miljö- samtidigt. Så enkelt och självklart.

Moemo erbjuder friskvård i samklang med naturen. Vi vill inspirera till en miljömedveten hälsoutveckling genom att erbjuda ekologiska varor, använda närproducerade och ekologiska produkter i våra behandlingar, integrera miljötänk i våra tjänster och produkter samt stödja pågående miljöprojekt.

Våra kunder är företag, kommuner, landsting och privatpersoner som vill utveckla sin potential och leva ett härligt och hållbart liv.

Vår filosofi grundar sig på att alla människor har en obegränsad potential som bara väntar på att få växa. Vi vill genom våra tjänster och produkter ge dig värdefulla verktyg för att plocka fram dina goda sidor och utveckla dessa. Det kan vara genom att utöva yoga, dansa afrikansk dans, få en härlig massagebehandling, gå en kurs i kommunikation eller något annat som utvecklar just din potential. Att hitta vägen hem till dig själv helt enkelt.